Håll ordning och reda på blöjor och tillbehör med Ubbis blöjstation. Det ska vara smidigt att byta blöja på ditt barn och med denna blöjstation kommer allt att alltid finnas på plats inför blöjbytet. Blöjstationen rymmer 8 st extra blöjor, våtservetter samt en låda för salvor, puder och dylikt. Den står stadigt på golvet, hyllan eller bänken med hjälp av halkfria gummifötter och det är även enkelt att bära med sig stationen. Med blöjstationen medföljer en skötmatta i matchande färg som är både snygg och enkel att hålla ren.

Mått: 27 x 22 x 24 cm
Material: Plast
  • Artikelnummer 240289

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.