En mysig body från Hust & Claire tillverkad i en blandning av bambuviskos och elastan. Materialen ger en mjuk och behaglig känsla mot ditt barns hud. Bodyn är försedd med tryckknappar i plaggets vänstra hörn vilket gör den enkel att klä på och av. Den har dessutom tre stycken tryckknappar längst ned som underlättar blöjbyte. Plagget är Oeko-Tex 100® certifierat vilket försäkrar att tillverkningen är helt fri från skadliga kemikalier. Bra för både ditt barn och för miljön.

Material: 95% Bambuviskos, 5% Elastan

Tvättråd: 40°C, maskintvätt
  • Artikelnummer 190790
  • Material Elastan Viskos

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.