En mysig body från kollektionen Joha – Arctic Zone tillverkad i en behaglig blandning av bambuviskos och merinoull. Dessa två naturmaterial är vävda i kombination i två lager. Bambu och merinoull har båda egenskaperna att de värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Materialen har även en hög absorberingsförmåga och släpper igenom fukt. Kläderna håller sig fräscha längre och ditt barn undviker att bli nedkylt eftersom att huden håller sig torr. Bambuviskos har dessutom antibakteriella egenskaper som gör att tröjan kommer kännas ren och fräsch längre. Bodyn har två tryckknappar vid kragen för enkel påklädnad samt två knappar längst ned för smidigare blöjbyte.

- Ekologisk
- Svalkar när det är varmt och värmer när det är kallt
- Hög absorberingsförmåga, håller huden torr
- Antibakteriella egenskaper
- Två tryckknappar vid kragen för enkel påklädnad
- Två tryckknappar längst ned för smidigare blöjbyte

Material: 50% merinoull, 47% viskos (bambu), 3% polyamid

Tvättråd: 40°C, maskintvätt
  • Artikelnummer 182063
  • Säkerhet
  • Material Eko Ekologisk Merinoull Polyamid Viskos

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.