Grå mönstrad body från Name It. Bodyn är långärmad och försedd med knappknäppning fram och vid grenen som gör den smidig att ta av och på för barnet. Bodyn är tillverkad i mjuk och skön merinoull-blandning. Merinoull har egenskapen att värma när det är kallt och svalka när det är varmt. Denna body har även hög absorberingsförmåga, andas och släpper igenom fukt så att kroppen hålls torr även när barnet svettas. Name Its ylle är dessutom 100% mulesing fri för en eko-vänlig och kvalitativ produkt.

Material: 50% merinoull och 50% bomull
Tvättråd: maskintvätt 30 °C, torkas plant
  • Artikelnummer L-0038428-1019

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.