Oavsett om det handlar om fest eller hemdekor så passar A Little Lovely Companys girlanger perfekt! Siffrorna fästs lätt i varandra så att du kan skriva precis vad du vill och på så sätt få en personlig girlang att dekorera hemmet med. De går även att återanvända, så att du när som helst kan ändra och byta budskap. Varför inte skriva ditt barns födelsedatum eller ett annat viktigt datum?

Bra att veta:
Detta paket är ett tillägg till A Little Lovely Companys bokstavsgirlanger och innehåller därför inga bokstäver, utan symboler och siffror som kan kombineras med alla andra bokstavsgirlanger av samma märke.

Mått: 5x10 cm
  • Artikelnummer L-8081340-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.