Flow är en gullig brandvarnare i form av en uggla. Brandvarnaren kan hänga i taket och är även certifierad att hängas på vägg. Flow, brandvarnare kombinerar funktion med design och bidrar till att skapa en säkrare plats för barnen. Uppfyller säkerhetsstandard: En 14604. Produken levereras med ett 9V-batteri, IEC 6F22 och är lätt att montera med skruv och monteringstejp (medföljer).

Material: ABS-plast

OBS: Denna brandvarnare skall i första hand monteras i taket men kan även placeras på en vägg max 15 cm från taket. Se manual för fullständiga monteringsinstruktioner.

Ladda ner manual
  • Artikelnummer L-8078738-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.