Gör födelsedagen till något extra festligt och högtidligt med ett lyxigt födelsedagståg från klassikern Brio! När tåget rullar in kan kalaset börja. Tåget består av ett ånglok med två stycken vagnar där du kan ställa åldersbrickorna samt ett ljus i plast. Födelsedagståget är inte bara en fin tradition vid födelsedagar utan också en rolig leksak som fungerar perfekt att ge bort i födelsedagspresent eller doppresent. Med följer åldersbrickor med siffrorna 1-6 .
  • Artikelnummer L-8092183-0000
  • Ålder 12 mån - 6 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.