Lek och utveckling på hjul! En promenad med favoritdockan i vagnen utgör en perfekt scen där barnet kan leka vuxen, spela teater och självstyra leken utan begränsningar. Samtidigt utvecklas förmågan att ta hand om andra, ta ansvar och styra stegen efter eget initiativ. OBS! Det är tygkorg på vagnen inte trådkorg! Denna dockvagn ser ut som en riktig BRIO barnvagn och har liknande funktioner, vilket adderar ett värde till leken. Dockvagnen är delvis omonterad och skall monteras av vuxen.
  • Artikelnummer L-5001672-0000
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 9 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.