Hot Wheels Star Wars-avfyrare och Darth Vader-bil! Gör dig redo för en spännande resa i hisnande fart runt galaxen för nu har Hot Wheels och Star Wars slagit sig samman. Med Hot Wheels Star Wars-avfyraren kan du förflytta några av de mest episka striderna och kraftmätningarna till racerbanan. Avfyraren är utformad som en ljussabel från antingen den ljusa eller den mörka sidan. Sätt fast en bil i avfyraren och skjut iväg den mot måltavlan. Med 1 Darth Vader-bil, 1 måltavla och 1 bandel.

Från 4 år.
  • Artikelnummer L-8074383-0001
  • Säkerhet
  • Ålder 4 - 10 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.