Liteway är en populär paraplysulky från Chicco som är smidig, kompakt och lätthanterlig med små enkla framhjul. Sulkyn fungerar lika bra i staden som i naturen. Vagnen är enkel att fälla ihop och väger endast 6,9 kg - perfekt till resan.

Nya modellen Chicco Liteway² har fler smarta och praktiska detaljer som ett praktiskt bärhandtag, hopfällbar mjuk frontbyget och vadderade kuddar på selen och en smart utfällbar längre solskärm.

Framhjulen är låsbara. Suffletten är rejäl och går bra att använda när det är kallare ute. När det är varmare kan du ta av bakdelen och få ett skuggande soltak.

Ryggstödet justeras enkelt med en hand och har flera lägen ända ner till liggläge vilket gör att vagnen går att använda från nyfödd. Även fotstödet är ställbart för att du ska kunna anpassa vagnen till ditt barn så att det sitter både säkert och bekvämt. Klädseln på vagnen är avtagbar och går att tvätta.

Handtagen är ergonomiska för den som kör vagnen och är täckta med ett mjukt halkfritt skönt material. Vagnen levereras även med fempunktsele.

Mått uppfälld: 46 x 87 x 103 cm.
Mått hopfälld: 29 x 25 x 105 cm.

Ryggstöd:46 cm långt
Sits:34 cm djup
Total längd vid liggläge: 80 cm
Maxvikt: 15 kg

Läs mer om testet här.
  • Artikelnummer L-8076659-1019
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.