Timberlands Chillberg GTX är ett par robusta vinterkängor som håller fötterna varma och torra under vinterhalvåret. Vintern kan vara både kall och blöt och då gäller det att utrusta sig med rätt skor. Dessa vinterkängor är ett perfekt alternativ för skola, förskola och vintersemestern. De har höga skaft med två reglerbara kardborrespännen som gör dem lätta att ta av och på samtidigt som de hindrar snö och slask från att läcka in till foten. Chillberg vinterstövlar har ett GORE-TEX®-membran som gör dem helt vattentäta samtidigt som de tillåter fötterna att andas. För att hålla värmen är de invändigt fodrade med ett värmande och mjuk polyester tillsammans med en mjuk innersula i textil.
Skorna är mycket bekväma att både gå och leka i. Den räfflade yttersulan i gummi ger bra grepp och avrullning så att barnet inte ska halka. Sulan är även stötdämpande för maximal komfort.

Material:
Ovandel: GORE-TEX®, velourläder, textil
Foder: polyester
Innersula: textil
Yttersula: Gummi

Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.

Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm

Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikelnummer 183998
  • Säkerhet
  • Material GORE-TEX® Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.