Choopie CityStroll skötväska är en skötväska med en smart 2 i 1 lösning. Skötväskan består dels av en urtagbar axelremsväska och en organisationsdel, vilket gör den enkel att bara sig. Choopie CityStroll skötväska är tillverkad med ett vattentätt material och på justerbara remmen finns det en antislip som förhindrar att den glider på handtaget. Organisationsdelen av skötväskan består av fyra fack var av ett med blixtlås för värdesaker och en dryckeshållare. Väskan är universal och passar till alla barnvagnar.

Material: 100% Nylon
Mått: 32 x 10 x 23 cm
  • Artikelnummer L-8075056-1001
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.