Detta kladdfria pennsetet med roliga motiv från Disney Pixar Bilar 3 är en fantastisk present till både föräldrar och barn!

Varje förälder älskar att se deras lilla Picassos konstverk och speciellt glädjen som skapnings processen medför! Att uppmuntra kreativitet och självuttryck genom konst är en av de bästa saker som en förälder kan göra för sitt barn. Men det kladd som ofta kommer med sådana ansträngningar kan vara utmattande!

Crayolas briljanta pennset är den perfekta lösningen för kladdfri och färgstark lek! De specialdesignade pennorna och färgerna som ingår i varje kit fungerar bara på matchande Color Wonder-papper. Inga fler fläckar på väggar, möbler eller någon annan yta som inte är avsedd att användas som en duk och bäst av allt kommer barnen att älska dem lika mycket som sina föräldrar!

Innehåller: 18 färgläggningssidor och 5 stycken pennor.
Från 3 år.

  • Artikelnummer L-8094251-0000
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.