My Little Pony Coloring Table är ett kreativt och roligt pysselbord för den som gillar att färglägga motiv. Detta rosa bord med My Little Pony-karaktärer på bordsbenen har en inbyggd rulle med stora motiv som barnet kan färglägga. När barnet har färglagt ett motiv är det bara att enkelt dra ut nästa bild från den 5 meter långa rullen och fortsätta rita. Bordet är lätt att fälla upp och levereras med 8 jumbo-krior som är dimensionerade efter det stora pappret.

- Pysselbord
- 5 meter ritpapper med motiv att färglägga
- 8 jumbokritor i blandade färger
  • Artikelnummer L-8079814-0000
  • Ålder 3 - 7 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.