Concord Reverso PLUS är den bakåtvända bilbarnstolen som erbjuder maximal säkerhet samtidigt som den är smidig och lätt. Med sina 10,9 kg får du en stol som tack vare det extra babyinlägget kan användas från födseln och upp till cirka 4 år. Stolen är godkänd enligt den nya europeiska säkerhetsstandarden i-Size.

- Maximal säkerhet enligt europeiska i-Size
- Minimal vikt tack vare skyddsramen av aluminium
- Enkel justering av nackstöd
- Enkel justering av sitsen från alla vinklar
- Indikatorer som visar korrekt lutning i bilen, utning av ryggstöd samt korrekt montering för ISOfix
- Kan användas från nyfödd ålder med extra babyinsats upp till 105 cm, cirka 4 år
- Högt sittläge
- Innovativt ventilationssystem i ryggstödet
- Fotstöd som anpassas automatiskt efter bilens säte

Maxvikt: 23 kg
Maxlängd: 105 cm

Mått: L80 x B44 x H46 cm
Stödben: 76-100 cm

Bäst i test i en av Europas största bilstolstester ADAC Kindersitztest i gruppen 40-105 cm med betyget 1,8. Concorde Reverso PLUS har även ett betyg på 1,4 i kraschtest och 1,0 i miljövänlighet. Plusgodkänd i Sverige och även bäst i test hos danska Konsumentverket.
  • Artikelnummer L-8076654-1017
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.