Kontakta oss

Kära kund,


Först och främst vill vi be om ursäkt till er som i samband med de senaste veckorna har upplevt ett problem med er order. Av 200.000 orders har cirka 1% av beställningarna haft ett problem där en eller flera varor dessvärre har tagit slut på lager eller där ordern har blivit försenad på grund av oss eller någon av våra fraktpartners. Viktigt att säga är att absoluta majoriteten av beställningar har skeppats inom utlovad tid.

Vi har dessvärre haft problem kring beställningar där en eller flera artiklar saknas i en order. Om detta har hänt dig där du fått din beställning men där det saknas en vara så ska du ha fått pengar tillbaka för den artikeln, den kommer alltså inte skickas i ett nytt paket. Den har helt enkelt haft ett felaktigt lagersaldo och därmed har vi inte kunnat skicka den. Kommunikationen kring denna typen av problem har inte fungerat i våra system vilket gjort att du som kund väntar på en till leverans som alltså inte kommer att skickas då varan är slut och pengarna är tillbakaförda till ditt konto eller så är fakturan nedsatt med motsvarande belopp.

När det kommer till kundservice så vet vi att det är många som inte fått svar på era frågor än och det vill vi också verkligen be om ursäkt för. Vi förstår att det kanske utåt sett ser ut som att vi inte gör något för att lösa situationen - men just nu gör vi allt för att försöka hjälpa er med era ärenden. Anledningen till längre svarstider beror på att vi har haft extra högt tryck på kundservice. Vi nås därför bäst per mail eller i andra kanaler där vi besvarar i turordning.

Kommer jag få mitt paket innan jul? Ja, det kommer du få. Vi räknar med att vara ikapp med alla försenade beställningar denna veckan.

Tack för ert tålamod och för er förståelse! / Lekmer

Kundservice

Har du några frågor till oss på Lekmer.se? Tveka inte att kontakta oss:

Telefon: +46 (10) 7502414
e-mail: [email protected]

Öppettider:

Mån-tor 08:00-23:00
Fredag: 08:00-17:00
Söndag 16:00-23:00

 

Visste du att vi finns på Facebook och Instagram? Klicka på ikonerna nedan för att komma till våra sidor.

Förlängd returrätt på julklappar till 30 januari 2018.

Just nu har kundservice något längre svarstider än vanligt, vi tackar för ditt tålamod och besvarar ditt mail så snart vi kan.