Denna cykelsits är av toppklass in i minsta detalj. Den har en stoppning som är vattenavvisande och värmetålig och ryggstödet har inte mindre än 7 olika lägen. Ett praktiskt handtag gör att den som kör cyklen lätt kan luta ryggstödet även medan barnet sitter i sitsen. Ett praktiskt kodlås medföljer vilket underlättar förflyttning av sitsen mellan cyklar.

Barnet sitter bekvämt med justerbara fotstöd och justerbart trepunktsbälte.

OK BABYs båda cykelsitsar Body Guard och 10+ fick högsta poäng i Råd & Rön och Vi Föräldrars stora test av cykelsitsar. De har testat 10 av marknadens vanligaste cykelsitsar med fokus på säkerhet, låsanordningar, fotskydd, hållfasthet samt hur myket sitsen svajar när cykeln svänger. OK BABYs sitsar slutar som klar etta och två med 8 poängs marginal ned till närmaste konkurrent. Testerna publicerades i Råd & Rön Nr.7 2010 och Vi Föräldrar Nr.12 2010.

Max belastnings vikt: 22 kg

Ramfäste, fäste och kodlås ingår.

Cykelsitsen 10+ från OK Baby är systermodellen till Body Guard som blev bäst i test 2010 när svenska Råd och Rön testade cykelsitsar för barn. 10+ fick nästan lika högt betyg som Body Guard, men ett något lägre sidoskydd gjorde att den inte nådde full pott.
  • Artikelnummer L-8001904-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.