Braun Digitaltermometer NTF3000 är en smidig termometer för hela familjen och gör det lättare än någonsin att ta tempen på ditt barn. No-touch funktionen gör att det går att mäta kroppstemperaturen utan att ens vidröra huden. Sätt NTF3000 en bit från pannan och få en snabb och precis mätning på bara några sekunder. Funktionen gör att du till och med kan ta tempen medan ditt barn sover. Displayen är stor och lätt att tyda med färgkodning som visar om ditt barn har feber. Termometern har även ett inbyggt kontrollsystem som själv känner av när du håller den i en korrekt position. Batteri ingår.
  • Artikelnummer L-8077361-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.