Disney Frozen ReadyBed Junior är den perfekta lösningen när ditt barn ska övernatta någonstans eller när någon kommer och sover över. ReadyBed är den kompletta "sängen" innehållande: Uppblåsbar madrass och täcke med fint Princessmotiv, som sitter fast med blixtlås runt madrassen.

En liten pump medföljer som gör det enkelt att pumpa upp den på nolltid. Täcket kan lätt tas bort och tvättas och när den är i hopvikt blir den till en liten väska enkel att bära med.

Mått: 150 x 62 x 20 cm.

Maxvikt: 50 kg
  • Artikelnummer L-8068622-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.