En praktisk säng från Worlds Apart för alla barn som älskar Mimmi Pigg. Den här ljuvliga Mimmi-sängen är den perfekta motivationen när det är dags att lämna spjälsängen. Både sänggaveln och fotändan är prydd med ditt barns favoritkaraktär och i övrigt går sängen i rosa med blå detaljer. Sängen har sidoskydd som hjälper till att förhindra att barnet rullar ut i sömnen och undertill finns det två stycken lådor med förvaringsutrymme. Sängen passar med en madrass med måtten 140 x 70 cm (levereras utan madrass). Det här är en säng som ditt barn kommer älska att drömma sig bort i.

Mått:
Säng: 77 x 142 x 59 cm
Förvaringslåda: 65 x 13 x 48
  • Artikelnummer L-8081386-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.