NUK First Choice+ Drickpipsflaska 150 ml med mjuk spillfri drickpip av silikon förenklar övergången till självständigt drickande. The NUK Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaska, hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft. Flaskan har ett ergonomiskt, anti-slip handtag för säkert och bekvämt grepp. Den mjuka drickpipen är bitresistent och har en skåra varifrån vätskan kommer naturligt. Flaskan har extra bred öppning, skruvring, förslutningslock och skyddskåpa. Alla delar är enkla att ta bort vilket gör det enkelt att rengöra och förbereda mat i flaskan. Produkten är tillverkad av högkvalitativ polypropylene (PP), fri från alla former av bisfenoler, ftalater och PVC. Materialet är lätt, robust och gör att flaskan går bra att frysa in om det skulle behövas. Drickpipsflaskan kan kombineras med alla NUK First Choice-tillbehör. Passar för barn 6 månader och uppåt.

- Förenklar övergången till självständigt drickande
- Mjuk bitresistent drickpip
- Enkel att rengöra
- Från från bidfenoler, ftalater och PVC
- Lätt och robust kvalitet

NUK's produkter har sedan år 2000 vunnit flera priser inom olika kategorier världen över. Deras nappflaskor och flasknappar har bl. a. vunnit priser för dess höga kvalité, funktion, ergonomi och design.
  • Artikelnummer L-8120106-0000

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.