Spendera mysig kvalitetstid med minstingen i denna Ellis Baby Body i grått, designad av det danska märket Mini A Ture. Tillverkad i en skön bambu och merinoullsblandning som är mjuk och skonsam mot huden och hjälper till att transportera bort fukt från huden så att ditt barn håller sig torr. I grenen och på ena axeln sitter tryckknappar för att lätt kunna ta på och av barnet plagget. Kombinera med ett par leggings eller mjuka byxor för en avslappnad hemmaklädsel.

50% merinoull och 50% Bambu fiber
Tvättråd: 30°C
  • Artikelnummer 219796

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.