Rarity är en enhörningsponny som bor i Ponyville. När det kommer till mode finns det ingen bättre ponny än Rarity som både är modedesigner och sömmerska. Hon älskar shopping och nu är det dags att shoppa lite nya accessoarer i klädbutiken på Manehattan. Efter du haft klädbutiken öppen kan du stänga den och bära med dig den i handtaget.

My Little Pony Explore Equestria Manehatten förpackningen innehåller en My Litte Pony, en bärbar klädbutik och flera tillbehör. Det finns flera olika ponnysar och miljöer att samla på. Från 3 år.
  • Artikelnummer L-8091046-0001
  • Säkerhet
  • Ålder 3 - 8 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.