Lek med Familjen Chokladkanin från karaktäristiska märket Sylvanian Families. Familjen består av Pappa Frasier, Mamma Teri, Sonen Coco och Dottern Freya. Frasier är partyfixaren i Sylvanian Village och anordnar makalösa fester. Hans fru Teri tar hand om hemmet, lagar mat och syr kläder. Dålig i matte men bäst på fotbollsplanen är sonen Coco som kan sparkar bollen längst av alla. Dottern Freya gillar att baka med sin mamma och är duktig på att rita, vilket hon även vunnit priser för! Familjen chokladkanin kommer klädda i fina välstrykta kläder och har rörliga armar och ben. Ta med familjen på en spännande utflykt eller flytta in i ett av alla fina Sylvanian Families hus (säljes separat!). Samla alla familjer från Sylvanian Families och använd fantasin för att skapa en egen fascinerande värld. Från 3 år

I setet ingår: Pappa, mamma, son och dotter i familjen Chokladkanin
  • Artikelnummer L-8079750-0000
  • Ålder One Size

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.