Seamless Fast Food BH från svenska märket Boob för lättare amning. Försedd med smarta clips och kupor som lätt går att öppna för att underlätta amningen är det här en favorit både under och efter graviditeten. Tillverkad i miljövänlig polyamid satsar Boob på ett hållbart och resurssnålt produktionssätt med hållbara material. Deras kläder är Oeko-Tex-certifierade vilket innebär att kläderna är fria från skadliga substanser. Materialet är mjukt och flexibelt med ett förstärkt stödparti på sidorna av bysten och nedkant för ett skönt stöd. BH:n har även stadiga, reglerbara axelband och en stödgrad av medium support. Reglera storleken med hysk/hakpartierna som medföljer.

76% återvunnen polyamid, 19% polyester och 5% elastan
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 187117

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.