Lindberg, Fernie är en vattentät vinteroverall (vattenpelare 10 000 mm). Overallen passar bra för vinterlekar och med sina förstärkta partier vid knä och rumpa är den idealisk i pulkabacken. De tejpade sömmarna förhindrar att vatten tränger in. Trots att materialet är vattentätt så låter det kroppen andas (5.000 g/m2/24h). Ärmsluten är justerbara och försedda med lycramuddar som sluter tätt. Även bensluten är justerbara och har snölås vilket kan vara skönt vid utelekar i djupare snö.

- Vattenpelare 10 000 mm
- Materialet andas 5.000 g/m2/24h
- Tejpade sömmar
- Justerbara ärmslut med lycramudd
- Justerbara benslut med snölås
- Förstärkt vid knä och rumpa

Material: Polyester taslan 320D
Foder: fleece, nylon

Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 179853
  • Material Nylon Polyester

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.