NUK First Choice+ Drickpipsflaska med en mjuk drickpip tillverkad av silikon.

- Förenklar övergången till självständigt drickande
- Ergonomiskt, anti-slip handtag för säkert grepp
- Passar för barn 6 månader och uppåt

Den mjuka silikonen är behagligt mjuk och spillfri. The NUK Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaskan, hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft. Handtagen är designade för barns händer och är utrustade med anti-slipknoppar. Flaskan har extra bred öppning, skruvring, förslutningslock och skyddskåpa. Alla delar är enkla att ta bort vilket gör att det är enkelt att rengöra och att förbereda mat i flaskan. Flaskan är tillverkad av högkvalitativ polypropylen plast (PP) fri från skadliga ämnen - lätt, robust och passar till frysning. Kan kombineras med alla NUK First Choice-produkter.

NUK´s produkter har sedan år 2000 vunnit flera priser inom olika kategorier världen över. Deras nappflaskor och flasknappar har bland annat vunnit priser för dess höga kvalité, funktion, ergonomi och design.
  • Artikelnummer L-8073965-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.