Hoppa, studsa och lek med en alldeles egen hoppborg! Fisher Price uppblåsbara hoppborg är mjuk, lekfull, färgglad och gör sig perfekt i barnrummet.

Borgen har fyra löstagbara väggar som gör det lätt att gå in i hoppborgen men som skyddar barnet när hen hoppar. Väggarna är gjorda av uppblåsbara ramar med ett nät som går att se igenom, så att du lättare har uppsyn över ditt barn. Skulle det bli ett litet hål i borgen under leken så lagar du det enkelt med den medföljande lagningslappen. Undvik dock att ha vassa föremål i borgen.

Storlek:
1,75 x 1,73 x 1,35 m

Material: 100% vinyl
  • Artikelnummer L-8091175-0000
  • Ålder 3 - 5 år

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.