En rosa och lila Food Feeder i storlek M från Kidsme. Att prova nya smaker är både roligt och viktigt för barnets utveckling. Skär upp mat i små bitar och lägg ned i silikonbehållaren som barnet sen kan suga och tugga på helt själv. Den stimulerar barnets tuggrörelser och utvecklar motoriken med koordinationen mellan hand, mun och ögon. Med denna food feeder kan barnet lära sig äta själv! Food Feedern är lätt att hålla i och tål maskindisk. Den är helt fri från BPA.

Från 4 månader

Material: silikon
  • Artikelnummer L-8076515-1008

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.