Lekfull förvaringskorg med räv-motiv från 3 Sprouts. Förvaringskorgen hjälper dig på ett snyggt sätt att hålla ordning i barnrummet eller tvättstugan. Den är tillverkad i robust bomullscanvas med en insida som är lätt att torka av med en trasa och är dekorerad med ett charmigt räv-motiv i filt material. Förvaringskorgen är designad för att det ska gå smidigt och lätt och plocka ut eller stoppa undan föremål och kan med fördel användas för barnet att själv städa undan sina leksaker.

Mått: Diameter: ca 43 cm, Höjd: ca 44 cm
Material: bomull, polyester och polyeten (fri från ftalater)
Tvättråd: rengör med fuktig trasa
  • Artikelnummer N-2170

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.