Rymlig och bekväm liggdel från Joolz som ingår i Joolz Geo Studio kollektion. Liggdelen Geo Studio har gott om utrymme för ditt barn. Den mjuka och allergivänliga madrassen som andas ger barnets huvud ett mjukt stöd. Den ventilerade suffletten har en Air Top, en vädringsöppning som kan öppnas för ökat luftflöde. Liggdelen används från nyfödd upp till 9 kg.

Med Joolz Geo är det ergonomisk komfort som gäller för både barnet och föräldern. En av modellens unika egenskaper är syskonlösningarna som underlättar för en växande familj, oavsett om det gäller ett andra barn eller tvillingar.

Mått: 85 x 40 x 26 cm
Vikt: 4,3 kg
  • Artikelnummer L-8015947-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.