En bekväm och varmfodrad vinterkänga för små fötter. Superfit, Husky är en stadig känga med Gore Tex®- membran som håller foten torr i blött höst- och vinterväder. Kängan är förstärkt med extra tyg vid hälen, tåhättan och på sidan. Den grova sulan ger ett bra grepp mot snöigt underlag. Skon är utrustad med kardborreband och går fort att ta på när det är dags att gå till eller från förskolan. Superfit, Husky har dessutom flera färgstarka neondetaljer och är försedd med reflex fram och bak.

- Varmfodrad
- Gore Tex®
- Grovt mönstrad sula
- Förstärkt med extra tyg för bättre hållbarhet
- Kardborreband
- Reflex fram och bak

Material: Gore Tex®, sämskskinn, textil

Tips!
En skostorlek avgörs av innermåttet. För att hitta rätt storlek till ditt barn kan du mäta barnets fot. Lägg ett papper mot en vägg och placera barnets häl mot väggen. Se till att barnet har jämvikt på fötterna och inte lutar sig mot väggen. Gör en markering på pappret där foten är som längst. Mät sedan med linjal från papprets kant till markeringen så har du barnets mått.

Barnfötter växer så det knakar och då kan det vara bra att köpa ett par skor som är lite större än barnets fötter. Lägg till ungefär såhär mycket när du väljer skor:
Sandaler: 10-15 mm
Kängor/stövlar: 15-20 mm
Promenadskor: 10-15 mm
Sportskor: 10-15 mm
Vinterskor: 15-20 mm
Lära-gå-skor: 15 mm
Tofflor: 10-15 mm

Ungefärlig tillväxt av barnfötter:
1-2 år: 20 mm/år
2-3 år: 15 mm/år
3-11 år: 10 mm/år
  • Artikelnummer 180339

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.