Lekfull fototapet med motiv som är skapad av svenska illustratören Ingela P Arrhenius. Fototapeten föreställer resande djur, olika transportmedel och andra bilder.

Denna fototapet tillverkas av non-woven, ett material som är formstabilt och slitstarkt. Limmet appliceras direkt på väggen och de numrerade våderna monteras kant i kant. Fototapeten håller högsta kvalitet i material och tryck. Storleken på tapeten kan enkelt skäras till och anpassas utifrån väggen den ska monteras på.

- Vådernas bredd: 45 cm
- Mått: B360 x H255 cm
- Enkel montering
- Levereras komplett med tapetlim och monteringsanvisning
- Miljövänliga färger används i produktionen och materialet är fritt från PVC
- UV-beständig
- Brandskyddsklassad enligt SS024823, klass 1 som är den högsta klassificeringen enligt svensk standard
  • Artikelnummer L-8070978-0000
  • Säkerhet

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.