Stilsäker klänning Isadora i midnattsblå från svenska märket Boob med en passform för alla! Klänningen har en fin omlott V-ringning som inte behövs knytas upp för att använda den dolda amningsfunktionen. Tillverkad i mjuk och följsam lyocell för bästa komfort satsar Boob på ett hållbart och resurssnålt produktionssätt med hållbara material. Deras kläder är Oeko-Tex-certifierade vilket innebär att kläderna är fria från skadliga substanser. Lyocell är ett fukttransporterande material som andas ochger ett fint fall som sitter lika fint innan, under som efter graviditeten.

95% lyocell och 5% elastan
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 223978

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.