Jabadabado

Svenska familjeföretaget JaBaDaBaDo startades 1993 och började producera träleksaker för barn och har efter många år i branschen utvecklats till att importera inte bara egendesignade leksaker utan även fina möbler till barnrummet.

JaBaDaBaDos fåtölj i konstläder och flera färger är en populära och fin detalj i många barns sovrum. Den har en numera klassisk utformning med sköna armstöd och rejält ryggstöd. I vårt sortiment hittar du också lekfulla och fint utformade bakverk i trä och riktigt roliga bakverktyg som gör leken nästan på riktigt. Klassiska rislampor i ny tappning med färgglada och typiska JaBaDaBaDo-motiv att lysa upp rummet med.

Färgglad och lekfull design som visar sig i många utföranden som gör det lilla extra i barnets rum eller till barnkalaset, är utmärkande för JaBaDaBaDos produkter. Fåtöljer, bakset, galgar, pallar är bara en liten del av allt som du hittar hos på Lekmer, leksaksaffären på nätet. Här hittar du ett brett sortiment både när det kommer till inredning till barnrummet, roliga leksaker, JaBaDaBaDos omtyckta lådor, pappaskar, hopprep, musikinstrument, praktiska resväskor för barn och gungdjur i trä. Vi har nyheter som varje säsong snabbt blir till ett måste-ha i inredningssammanhag. Låt dig inspireras av barnsligt rolig inredning och massa annat från JaBaDaBaDos breda sortiment!
(1 av 1 produkter)
(1 / 1)