En varm och skön sparkdräkt från Joha. Plagget är vävt i två lager 100% merinoull för att hålla barnet varmt. Ullen har värmereglerande egenskaper som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt. Sparkdräkten passar utmärkt som ett första lager närmast kroppen eftersom att den har hög absorberingsförmåga och andas vilket gör att huden håller sig torr även när barnet svettas. Knäppningen går ända ner till foten för att underlätta på- och avklädning. Plagget är Eco- Label och Woolmark-märkt.

Material: 95% ull, 5% polyamid
Tvättråd: 40°C
  • Artikelnummer 182092
  • Säkerhet
  • Material Polyamid Ull

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.