Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Cyklar, sparkcyklar och tillbehör för barn – allt till uteleken!

När våren kommer är det dags att damma av cykeln och ge sig ut i naturen. Att få sin första cykel är en alldeles speciell upplevelse och att gå från en trehjuling till en springcykel och sedan lära sig cykla på riktigt med en cykel är en rolig och lärorik process för många barn och även föräldrar.  Att cykla till skolan eller åka på utflykt med hela familjen är för många en uppskattad utomhusaktivitet. Vi på Lekmer har därför samlat allt som hör till cykling på ett och samma ställe. Hitta allt från sparkcyklar och sparkfordon till cykelsitsar och andra cykeltillbehör från varumärken som Stiga, Hamax, OK Baby och Kettler.

Cyklar och sparkfordon

Bland Lekmers sortiment kan du hitta rätt cykel, sparkcykel eller sparkfordon för just ditt barns behov.

Vid köp av cykel, sparkcykel eller sparkfordon finns det mycket att tänka på. Vad ska det vara för hjul, bromsar, storlek, färg och till och med motiv? Vissa trehjulingar är utrustade med föräldrastång som sedan kan tas bort medan en springcykel, eller balanscykel passar utmärkt för barn som precis ska lära sig att cykla. Med dem kan barnen leka och samtidigt träna balansen på ett lite enklare sätt. För lite äldre barn kan en skateboard eller ett par inlines vara ett roligt sätt att ta sina färdigheter till nästa nivå.

Cykeltillbehör

Att cykla säkert är en grundläggande förutsättning för alla. Vare sig barnet cyklar själv eller om du cyklar tillsammans med ditt barn. Att cykla med sitt barn kan vara både smidigt och roligt men det gäller att hitta den rätta cykelsitsen som passar dig, ditt barn och din cykel. På Lekmer har vi många olika typer av cykelsitsar från bland annat Hamax och OK Baby. Att cykla, åka inlines, skateboard eller även sparkcykel kräver en bra och säker hjälm men även armbågsskydd, knäskydd och handledsskydd. Allt detta hittar du hos oss på Lekmer.

Sparka, spring och cykla

På denna sida har vi samlat hundratals produkter i form av cyklar, sparkcyklar och sparkfordon för barn i alla åldrar. Här finns även eldrivna fordon, cykelsitsar, tillbehör och mycket mer. Hitta just din favorit till förmånliga priser!

189 produkter
189 produkter