Behöver du hjälp? Kontakta oss
Lekmer logo

Allt till dopet eller namngivningsceremonin

Här har vi samlat allt du kan tänkas behöva inför dopet – från söta dopklänningar och kostymer till fotoramar eller lära-gå-vagnar att ge bort i present. Välj och vraka bland en mängd prisvärda favoriter!

Dop och namngivning – presenter och kläder till festen

Ett dop eller en namngivningsceremoni hör för många till när ett barn kommit till världen. Men vad kan man egentligen ge ett litet barn i doppresent och var hittar man en fin dopklänning? Vi på Lekmer vill göra det enkelt för dig och har därför samlat allt du behöver för dopet eller namngivningsfesten – på ett och samma ställe.

Här hittar du allt från blänkande smyckesskrin och söta barnserviser till vackra dopklänningar och stiliga babykostymer.

Doppresenter

När man ska köpa present till den som ska döpas så kan det vara extra roligt att ge något som barnet kan behålla länge och se tillbaka på som ett minne. Här erbjuder vi ett brett sortiment från bland annat Dacapo med saker som smyckesskrin, askar, sparbössor, bestick och muggar.

Att dokumentera barnets utveckling och uppväxt uppskattas alltid, både av föräldrarna och så småningom av barnet själv. Ett fint fotoalbum eller fotoram är därför perfekt som just dop- eller namngivningspresent.

En annan idé är att ge bort ett fint mat- eller porslinset. Här finns flera olika varianter med olika motiv förpackade i fina presentkartonger.

Dopklänningar och festkläder

När det kommer till dopkläder vill man kanske inte sväva ut så mycket. Vill man göra det traditionellt är det en dopklänning som gäller – för såväl pojkar som flickor. Här har vi fina klänningar från bland annat Jocko och Cadeau som definitivt kommer få din lilla att stå i centrum.

Självklart har vi också andra superstiliga festkläder för barn som gör sig perfekta på dopet eller namngivningsceremonin – babykostymer och bodys till de allra minsta, samt fina klänningar, skjortor och kostymer till de lite äldre.

154 produkter
154 produkter