Kavat

Hos oss på Lekmer.se hittar du barnskor från företaget Kavat. Kavat kombinerar klassiska barnskor med en svensk design. Alla skor produceras med passion och kärlek vilket märks på deras design och kvalitet. På Lekmer.se hittar du Kavats gummistövlar, kängor, sandaler, boots, canvasskor och lära-gå-skor för baby, barn och juniorer. Alla skor tillverkas med fokus på funktion och kvalitet. Skorna görs i flera olika färger, mönster och modeller. Det finns stilrena klassiska modeller, tuffa och färgglada modeller och modeller som kombinerar en klassisk och tuff stil. Skorna görs i många olika material. De vanligaste materialen är skinn som ofta kombineras med gummisula. Andra modeller görs i material såsom canvas och nylon. Alla material är gjorda med minsta möjliga miljöpåverkan vilket blir allt viktigare för planeten.
Kavat jobbar mycket med hållbarhetsfrågor och har drivit genom miljöklassificeringen Eco Label på över 50 stycken av sina modeller. Eco Label är EU:s officiella miljömärkning och innebär att man minimerar miljöpåverkan på hela produktens livcykel.
Kavat är ett svenskt familjeägt företag som drivs i tredje generation. Företaget döptes efter familjens hund och ordet kavat betyder morsk och modig vilket är egenskaper som genomsyrar hela varumärket. Kavats skor har klätt barns fötter i många generationer och deras mål är att på nygammalt sätt tillverka skor för många generationer till!
(20 av 20 produkter)
(20 / 20)