Lager 1,2,3

Lager 1,2,3

Att klä sitt barn rätt för det Nordiska vinterhalvåret kan vara lättare sagt än gjort. Men det finns en grundprincip att hålla sig till – lager på lager.
Lager 1 – lagret närmast kroppen ska hålla ditt barn varm och torr. Här vill man ha ett tunt klädlager som andas väl och kan transportera bort fukt så att kroppen hålls torr även om ditt barn är varmt, aktivt och svettas. Merinoull är alltid ett bra, naturligt alternativ för lager 1. 

Lager 2 – det andra lagret ska isolera värme. En fleecejacka är ett bra alternativ som finns i olika tjocklekar. Vilken som passar bäst beror på temperatur, vindstyrka och hur aktivt och varmt ditt barn är. Tänk på att mellanlagret faktiskt kan bestå av flera plagg, som kan skalas bort eller läggas till vid behov. 

Lager 3 – Det tredje och yttersta lagret är med fördel ett skalplagg som stänger ut vind och vatten, samtidigt som det andas. Här finns det både overaller eller jackor och byxor att välja på, beroende på hur gammalt ditt barn är. Ett skalplagg kan enkelt bäras året runt, bara genom att anpassa vad som bärs under.

(40 av 720 produkter)
(40 / 720)