Ett mysigt korthårigt lammskinn från Baby Dan. Lammskinn i mjuk kvalitet speciellt utformad för bebisar som värmer när det är kallt och svalkar när det är varmt, tack vare att ullen tempereras efter kroppsvärmen. Lägg den i vagnen eller på golvet i barnrummet eller i sängen för en mysig och fin inredningsdetalj. Lammskinn innehåller mycket lanolin och håller sig därför rent och bakteriefritt år efter år, men är även tvättbart i maskin vid behov. Kamma håret regelbundet och knåda skinnets baksida efter tvätt för att skinnet ska behålla sin mjukhet.

Mått: ca 70 - 80 cm lång, då detta är en 100% naturlig produkt kan storleken variera
Material: Oeko-Tex® certifierat lammskinn
Tvättråd: maskintvätt 30 °C
  • Artikelnummer N-2071

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.