LEGO City

På Lekmer.se hittar du LEGO City som är en av LEGOs mest populära serier. LEGO City är en stad byggd av LEGO där det finns polis, brandkår, sjukhus, byggnadsarbetare, flygplats, hamn och annat som hör en stad till. Handla ditt eget LEGO City här hos oss på Lekmer.se - allt till alla ungar!

Med byggsatser från LEGO inspireras ditt barn att utveckla sin kreativitet. Flera saker är viktiga för världens fjärde största leksakstillverkare när de designar sina leksaker. Logiskt tänkande, utveckling av finmotoriska färdigheter och att inspirera till många timmars lek med färgglada klossar och byggsatser. LEGO City ger ditt barn oändliga chanser att utveckla sin kreativitet.

Fri lek är grundpelaren för att utveckla kreativitet. LEGO City passar utmärkt för att leka spännande och utmanande rollekar. Barn kan ta in intryck och få bättre uppfattning om olika yrkesroller i samhället via lek. Det kan exempelvis vara att ta sig an svåra och komplicerade uppdrag som alltid är spännande. Brandbekämpningsenheten kommer utrustad med helikopter som hjälper brandmännen att bekämpa elden. Roliga byggsatser som är utmanande för barn och som ger lite extra guldskimmer åt lekstunden.

LEGO City serien hjälper ditt barn att återskapa livet i en vanlig stad med tåg, flygplan och andra transportmedel. En stad som vibrerar av liv och rörelse där vardagens hjältar jagar bovar och där polisen och brandkåren står redo att rycka ut och hjälpa invånarna i staden. Lek med klassiska fordon som polisen, brandkåren eller kustbevakningen använder medan de susar förbi byggnader i staden. Eller varför inte bygga upp en polisstation, brandstation eller tågstation.

Oändligt många scenarier kan utspelas i staden. Det brinner och brandkåren behövs så snabbt som möjligt. Barn uppmuntras att skapa och ta del i en värld full av såväl action och olyckor som fina och charmiga stunder. Vardagslivet med klassiska miniatyrmodeller står i skarp kontrast till spännande äventyr där skurkarna är på språng och polisen måste rycka ut. För polisen finns det kanske några hinder längst vägen som försvårar saker och ting men vem är undercover och hinner komma ikapp skurkarna?

Det rika utbudet med saker som hör till en stad ger barn en möjlighet att utveckla sin kreativitet genom fri lek. Hos oss på Lekmer.se hittar du allt som behövs för att låta fantasin flöda.

(33 av 33 produkter)
(33 / 33)