Jyll 675 är en vind- och vattentät vinteroverall från LEGO Tec. Overallen är försedd med en avtagbar huva, reflexer, två frontfickor med dragkedja och fothällor som håller benen på plats. Den har en resår i midjan som ger god passform och hög komfort. I ärmsluten är overallen försedd med resår som hindrar snö från att läcka in mellan ärm och vante. Dragkedjan har ett skydd vid hakan så att barnet inte klämmer eller river sig. Overallen är både vind- och vattentät med 8.000 mm vattenpelare. På ärmarna har den spännen som passar ihop med LEGO Tecs vantar och kan klickas fast så att de inte försvinner.

- Avtagbar huva
- Reflexer
- Två fickor med dragkedja
- Resår i ärmsluten
- Fothällor
- Vindtät
- Vattentät
- Vattenpelare: 8 000 mm

Material:100% nylon
  • Artikelnummer L-0034271-1016
  • Säkerhet
  • Material Nylon

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.