En praktisk lekmatta från Play & Go som barnen kan rita på. Play & Go är både en matta och förvaringsväska i ett. Något som underlättar när det blir dags för uppröjning eller städning.

Efter lekstunden är det bara att dra åt dragskon och bära med sig lekmattan till barnrummet. Som förvaringsväska kan ni även ha med den ut till trädgården eller stranden för transport av leksaker och andra föremål. Lekmattan har ett härligt mönster och ett mjukt underlag tillverkad i bomull.

Mått: 140 cm
Material: 100% bomull
  • Artikelnummer L-8082495-0000
  • Säkerhet
  • Material Bomull

Leverans

Vi strävar efter att alla ordrar skickas inom en arbetsdag. Leveranstiden styrs utifrån fraktmetod samt till vilket land som ordern ska levereras. Ytterligare information gällande leveranstid ser du i kassan vid val av fraktmetod. Vänligen notera att din order kan komma att skickas i olika paket. När din beställning har skickas ifrån vårt lager så skickar vi en leveransbekräftelse per mail med spårningsnummer. 

Vill du veta mer om våra leveranser? Klicka här.

Returer

Vi hoppas att du ska vara nöjd med din order men vi hjälper dig givetvis vid eventuella returer, byten eller reklammationer.

Vill du veta mer om Retur & Byte? Klicka här.