Sängmobiler & andra mobiler

Sida 1 / 2

Sängmobiler, barnvagnsmobiler & babymobiler

Söker du efter mobiler till ditt barns säng eller barnvagn? Då har du kommit rätt - här på Lekmer.se finns många olika varianter att välja mellan. Bland annat har vi en populär musikmobil som är omtyckt av både de små och av deras föräldrar. Kolla in vårt sortiment här på sidan, vi har modeller både med exotiska djur och fina naturmotiv.

När det gäller att skaffa en sängmobil är det en riktig djungel, då det finns så många olika bra alternativ att välja mellan. Vill du ha mobiler med tillhörande ljud eller en tyst modell som hänger stilla ovanför ditt barn? En populär mobil är skapad av märket Rätt Start som har tagit fasta på berättelsen om den modiga nallen Paddington som tycker om att resa. Ett flygplan, en äkta röd Londonbuss och en välfylld resväska kan ditt barn snart fästa blicken vid om du köper hem den modellen. Om du är ute efter mobiler kan vi rekommendera en klok uggla som sjunger ditt barn till sömns, eller varför inte ett sött lejon?

En mobil är både underhållande och en sövande leksak vid sängdags. Dessutom kan mobiler fungera som en distraherande vagnleksak, som gör promenaderna lugna och sköna. Om du och ditt barn är ute och går mycket i naturen kanske en mobil som regnbåge kan passa bra? Här på Lekmer.se ser vi till att alltid ha praktiska och roliga produkter som passar ett aktivt liv såväl som det mer lugna hemmalivet. Med ett enkelt grepp kan du fästa mobilen ovanför barnsängen likaväl som i suffletten på barnvagnen. Det är extra smart om ditt barn har valt ut en favorit som hen vill se hela tiden.

Lekmer.se är leksaksbutiken på nätet där du hittar barmobil online såväl som de större inköpen som barnvagn och inredning till barnrummet. Vi lägger kärlek och omsorg i allt, från våra små mobiler till våra stora möbler.