Babyleksaker

Här på Lekmer.se är leken lika viktig som utvecklingen hos små barn. Lek är otroligt pedagogiskt och lika lärorikt som utvecklande oavsett ålder.

De allra första lek-dagarna i livet görs allt som oftast i ett babygym. Här blandas färger med former och ljud som uppmuntrar till fokus och formlära. Med tiden ska de stapplande första stegen tas och då kan ett hjälpmedel komma lämpligt till hands. På Lekmer.se hittar du både babygym och gå-stolar men också fantastiskt mycket fler roliga och pedagogiska leksaker till de allra yngsta.

Klicka runt bland skallror, gosedjur, speldosor, sängmobiler och mycket mer. Kolla kategorisidan för att smidigt navigera bland våra produkter.

Välkommen!
Sida 1 / 18

Baby-leksaker / Bebis-leksaker

Vilka är de första leksakerna man köper till en bebis? Vad tycker små barn är roligt och vad är det som stimulerar deras upptäckarlusta?


Här presenterar vi produkter för små barn, från att de är ett par månader tills de att de med stapplande steg lär sig gå och börjar upptäcka världen. Det här är en spännande tid för föräldrarna och man kan se barnens utveckling nästan från dag till dag.


Här finns pedagogiska leksaker som hjälper dem på traven. Låt oss gå igenom några av de mest populära kategorierna.

Babygym och lekmattor

För de allra minsta barnen är babygym och lekmattor den perfekta presenten. De kanske inte ens har lärt sig vända på sig än och deras värld består till mångt och mycket av vad som pågår just runtomkring dem. Den världen går att göra väldigt spännande.

Vi har lekmattor och gym som är sköna att ligga på och har olika roliga figurer att leka med. Som förälder kan de vara en räddning. Du kan få en välbehövlig avlastning av Mumin och de andra som kan underhålla barnet en stund.

Skallror och bitleksaker

En annan typ av leksak som går hem hos de allra minsta är skallror och bitleksaker. Barns första bekantskap med omvärlden sker i mångt och mycket med munnen och hörseln, så de här är perfekta.

Aktivitetsleksaker

När det kommer till att stimulera och utveckla små barns sinnen är aktivitetsleksaker utformade för att göra just det. Aktivitetsleksaker kommer i massor av olika spännande former. Det viktigaste är att barnen själva får dra, klämma, trycka, se och höra för att utvecklas och det är det just dessa leksaker inbjuder till med sina färger och former.

Låt ditt barn leka själv eller gör det ihop, ni kommer ha många roliga stunder där du upptäcker din babys glädje i att utvecklas med fina och färgglada leksaker.

Lära sig att gå

Strax före ettårsålder brukar barn vilja gå. Att istället för att släppa en bordskant och lämnas åt sitt eget öde kan en gåstol eller liknande vara riktigt kul. De ger barnen en chans att gå innan de egentligen kan det.

Vi har en mängd gåstolar i olika färg och form. Många har också ljud- och ljuseffekter som de flesta barn tycker är roliga. Dessutom har vi dockvagnar och annat som också fungerar då man vill lära sig gå. Att gå runt i lägenheten eller huset med en vagn från Micki eller Brio kan faktiskt fungera lika bra som en mer avancerad produkt.

Övriga leksaker för baby och barn

Nu har vi bara nämnt några av leksakerna du hittar för bebisar. Vi har också lekhagar och lekmattor i vår webbutik. Du hittar också badleksaker som passar på stranden, i badkaret, i simbassängen, i poolen och sandlådan; mjuka och hårda byggklossar, klassiska träleksaker, speldosor, musikmobiler och alla andra pedagogiska leksaker som passar för de minsta barnen.