Barnböcker

Från pekböcker till spännande äventyr i rymden med Bamse.

På Lekmer.se hittar du titlar till barn i alla åldrar. Vi vet hur viktig fantasin är och hur otroligt viktig den är i ett barns liv och utveckling. Sjung och peka tillsammans med Babblarna, lös ett mysterium med LasseMajas Detektivbyrå, besegra Daidalos robotar i hans Labyrint eller förundras över hur Max Boll plötsligt försvinner.

Böcker är inte bara en otroligt bra investering, det är även en stund tillsammans med ditt barn.

Infinifun Tiger Telefon

Pris från 129 kr 129 kr
Läs mer Till kassan

Bamse Nappbok

Pris från 99 kr 99 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 3

Barnböcker - Sagoböcker och babyböcker

Böcker är ett viktigt steg i ett barns utveckling. De låter barnen stiga in i nya världar, se abstrakta händelser, ta moraliska ställningstaganden och helt enkelt underhållas av roliga, gripande och ibland sorgliga historier.

Att tillsammans med sitt barn försvinna in i en berättelse är givande för både barn och förälder. Med en bra barnbok kan ni dela upplevelser och tankar.

Barnböcker – Vårt utbud

Böcker för 0-3-åringen: De första litteraturupplevelserna börjar med pekböcker. Då är det färg och form som är det viktiga snarare än ord. Men ganska snabbt vill man knyta en berättelse till bilderna och då är exempelvis Totte och Max populära huvudrollsinnehavare.

Böcker för 3-6-åringen: Vid treårsåldern, och ibland innan det, vill barn börja lyssna mer och engagera sig i historierna. Här finns en uppsjö av bra böcker från klassiker om Alfons, Pippi och Bamse till mer moderna historier om Byggare Bob och Toy Story.

Böcker för 6-9-åringen: När barnen är i skolåldern börjar de kunna ta till sig mer avancerade historier, och ibland kan de vilja läsa själva. Några favoriter sedan 90-talet är böckerna om Sune, Bert och Håkan- Bråkan. Eller så vill nioåringen ge sig in i fantasyvärlden?

Övriga böcker från Lekmer

Förutom de traditionella böckerna finns andra boktyper du kan beställa härifrån. Vi har ett utbud av bokmärken, hemliga dagböcker, flikböcker, ljudböcker, läroböcker och pedagogiska böcker. Dessutom finns kreativa ritböcker, målarböcker och pysselböcker för både stora och små barn.

Du som förälder kan också beställa böcker om graviditet och om barns utveckling från Lekmer. Dessutom har vi tidningar, serietidningar, seriealbum och tidningsprenumerationer till bra pris.

Se till att göra ett litet bibliotek för ditt barn. Det kommer alla kunna njuta av – hela familjen – och den roll böcker spelar i ett barns utveckling kan inte underskattas.