Eldrivna fordon

Här hittar du alla våra elbilar, elmotorcyklar och andra roliga leksaker.
Sida 1 / 2

Cyklar, traktorer & sparkfordon Elbilar Leksaker online från Lekmer.se – leksaker på nätet.

Var beredd på fart och fläkt i hemmet med våra eldrivna fordon. Hos Lekmer.se finns flera fina alternativ för att blidka ett bil- eller motorcykeltokigt barn. Körglädje behöver inte kräva ett körkort. Med en elbil för barn kan den lille fordonsfantasten börja övningsköra från 3 års ålder. Fordonen är för ett barn, har en körtid på cirka en timme, LED-belysning och musikspelare för den rätta känslan.

Bland våra eldrivna fordon finns både elbil och elmotorcykel. Gemensamt för alla eldrivna fordon på Lekmer.se är att de kan köras framåt, bakåt och svänga. Samtliga har LED-lampor, musikspelare och bromsar. Elbilarna kan barnen köra själva eller så fjärrstyrs de av en vuxen med hjälp av den medföljande kontrollen. När tändningsnyckeln vrids om hörs motorn starta och tack vare 3,5mm ljudanslutning i den inbyggda radion går det att ansluta till exempel smartphone, Ipod, surfplatta eller någon annan musikmedia. Bilarna går i max 4km/h medan motorcyklarna gör 3,2km/h. Detta på en körtid av ca en timme. Elmotorcyklarna har alla tre hjul, sidospeglar och en förvaringslåda för andra leksaker eller kanske matsäck för det viktiga fikastoppet på resan.

Börja ett motorburet liv hos Lekmer.se. Vårt utbud av eldrivna fordon har något för alla smaker. Utöka fordonsparken med elbilar liknande kända modeller i olika färger från till exempel Mercedes, BMW, Audi, Volvo, Range Rover. Självklart finns också en röd Ferrari. Vrid om nyckeln, hör bilen starta och brumma iväg i max 4km/h. Detta ackompanjerat av barnets favoritlåt spelat genom den inbyggda musikspelaren. Är ditt barn mer av en mc-fantast så finns flera modeller där samtliga är trehjuliga för god stabilitet. De har sidospeglar, förvaringslåda och bromsar automatiskt när barnet släpper gasen. Alla våra fordon är batteridrivna och uppladdningsbara och klarar vikter uppåt 25 kilo.

På Lekmer.se har vi snygga och säkra eldrivna fordon för barn från 3 år och uppåt. Här går det att hitta ett eldrivet fordon som passar ditt bil- eller motorcykeltokiga barn.