Gåbilar & sparkfordon

Dantoy Dragkärra

Pris från 499 kr 499 kr
Läs mer Till kassan

PJ Masks Catboy Ride-On

Pris från 499 kr 499 kr
Läs mer Till kassan

PJ Masks Gekko Ride-On

Pris från 499 kr 499 kr
Läs mer Till kassan
Sida 1 / 1

Gåbilar, sparkbilar & andra sparkfordon

Utomhuslek och hög fart är ofta en säker kombination till en lyckad dag. Här hittar du er nya sparkbil eller cykel bland vårt stora utbud av sparkfordon. Glöm inte heller säkerheten, och se till att ni alltid har en säker hjälm ifall olyckan skulle vara framme. Allt ni behöver för säsongens åk utomhus finns som vanligt hos oss på Lekmer.se.

För bara ett par år sen blev en nygammal innovation populär bland barn och unga igen. Sparkfordon var tillbaka med besked, och det med alla möjliga olika funktioner och utseenden. Den klassiska modellen var en vanlig sparkcykel utan några ytterligare funktioner än styre och broms. På senare år kan man dock få tag i sparkfordon med olika teman och mer avancerade tillbehör. Några populära varianter hos oss är till exempel en polisbil som sparkfordon eller en cykel utformad efter Disney's Frost. Varför inte leta runt och hitta ett fordon som är både säkert och har just ditt barns favoritmotiv? Hos oss på Lekmer.se kan du lita på ett brett sortiment och produkter av högsta kvalitet.

Full fart framåt, se upp i backen! Med våra sparkfordon blir alla lekar lite roligare och snabbare. Samtidigt som dessa är några av våra mer populära produkter till barn, får man inte glömma säkerhetsaspekten och att alltid använda hjälm när man kör. Här hittar du din perfekta hjälm för sparfordon som håller ditt barn säkert för skador även när det går som fortast och är som roligast. Hos oss på Lekmer.se hittar du allt till de snabba lekarna utomhus; från en sparktraktor till barn, till cyklar och bilar i olika märken. Välkommen att kika runt och hitta ert nya favoritåk för säsongen!

Välkommen in hos oss på Lekmer.se. Hos oss hittar du allt du kan tänka dig när det kommer till sparkfordon, säkra hjälmar, cyklar för barn och moderna sparkbilar i plast.