Hjälmar & skydd

Sida 1 / 1

Cykelhjälmar för barn, barnhjälmar, knäskydd m.m.

Att cykla ska vara både en rolig fritidsaktivitet och ett effektivt sätt för hela familjen att få motion och att upptäcka nya platser, men om inte alla känner sig säkra blir det inte särskilt kul. Med rätt skydd och en cykelhjälm till barn kan du känna dig trygg med att dina barn är säkra och är glada när susar fram på gatorna!

Att använda rätt skydd kan skänka trygghet och lugn åt både dig som förälder och dina barn när de vistas ute i trafiken. Hos Lekmer.se hittar du skydd i många olika färger och storlekar för att passa både de små och lite större barnen. Vi har bland annat hjälmar och knäskydd till barn med deras favoritfigurer, som till exempel Bamse. Alla våra skyddset och hjälmar håller alltid högsta kvalité och passar lika väl när barnen cyklar, åker sparkcykel eller in-lines som när de åker skateboard. Se till att hitta skydden som se dina barn längtar efter att få använda, oavsett om de vill ha häftiga motiv eller coola enfärgade set, så finns de hos oss på Lekmer.se.

Jofa har tillverkat hjälmar i mer än 50 år och kontinuerligt utvecklat sina produkter så att de blivit säkrare och mer hållbara än någonsin tidigare! En Jofahjälm har ventilationshål, ett hårt skal av högdensitetspolyetylen och justerbar storlek som anpassas med en skruv och mutter. På så sätt kan inte storleken ändras av misstag och hjälmen sitter alltid på plats. Våra säkra och hållbara barnhjälmar finns i flera olika färger och passar barn mellan 0 till 7 år oavsett om de åker skidor, skridskor, cyklar eller åker sparkcykel. Med en barnhjälm från Jofa har ditt barn rätt skydd såväl på vintern som på sommaren och på våren som på hösten också, för den delen!